onsdag 15 mars 2017

Familjevänligt och fräscht boende i Prag - hyr våra lägenheter!

Den nyrenoverade fräscha lägenheten "Maniny" med två stora sovrum.

Vi har två lägenheter till uthyrning för kortvarig eller långvarig vistelse i Holesovice, som är ett bra område i Prag 10-15 minuter från centrum och med massor av saker att göra. Kolla in vår stora familje-guide för Holesovice här. Kolla vår matguide för Holesovice här. Se aktuella priser och tillgänglighet för Maniny och Brewery apartment.

Båda lägenheterna är nyrenoverade och inredda med worldschooling (att lära sig genom att resa) och barn i åtanke. Vi har levt som digitala nomader i 2 år och har då haft boenden främst som Airbnb och hotell. Vi har lärt oss något från varje vistelse och applicerat det när vi har designat dessa två lägenheter. De är helt nyrenoverade och i den ena har vi tom gjort en tunnel till barnen. Du kommer att hitta saker som du verkligen saknar som en resande familj såsom ett ordentligt fullt utrustat kök, leksaker, hängmattor eller hängstolar och riktigt snabbt internet. (200mb/s)

Lägenheten som vi kallar "Maniny" är alltid tillgänglig för uthyrning. Den kallas Maniny för den ligger alldeles vid spårvagnshållplatsen Maniny. Den är 85m2 stor och har två stora sovrum med plats att sova bekvämt för 4 vuxna(+ upp till 4 barn till). Vi la upp den på Airbnb för några dagar sedan och är redan fullbokade från 31:a mars-20:e juli. Det går bra att boka den innan och efter dessa datum. Prag är en idealisk plats att tillbringa sommarlovet på. Vi planerar ett särskilt program för sommaren med worldschooling-aktiviteter som är gratis eller till självkostnadspris. För juli och augusti finns det massor att göra. För barnen finns det saker som sommarläger, utflykter, tornering och olika festivaler. Förra sommaren var det hett här särskilt i juli fram tills mitten av September. Då passar det utmärkt att leta rätt på en badsjö eller en pool.

Den andra lägenheten (som vi bor i när vi är här) kallar vi " the brewery apartment" för den ligger vid det första stadsbryggeriet i Prag, som fortfarande serverar stans godaste öl. Här finns två sovrum med dubbelsäng, en "hus-säng" och en barnsäng. Det finns också en dubbelbäddsoffa och två hängstolar. Det finns en balkong, cyklar och sparkcyklar som man får använda. Nästa period som den är ledig är 5-26:e April. Vi vill hyra ut den hela denna period, eller göra en "house swap" i ett område där det inte finns björkpollen så hör av dig om du är intresserad av detta. Den kommer finnas tillgänglig under delar av sommaren också och då skulle vi gärna vilja göra en house swap med någon i Stockholmsområdet eller runt Göteborg 1-2 veckor. Det enda kravet är att det finns bra uppkoppling och plats för en familj på 4 personer.

På vår nya sida www.familyapartmentprague.com erbjuder vi bitcoin-rabatt och möjlighet att boka mer än en vecka utan airbnbs avgifter. Du kan boka där eller på Airbnb. Om du inte har ett konto hos Airbnb kan du registrera här och få en generös rabatt när du gör din första bokning.

Det fräscha köket på "The Brewery apartment".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar