Frankfurt messe

Frankfurt-mässan
Tyskland är en av världens största ekonomier. Här samlas alla stora inredningsföretsg på bland annat Ambiente mässan i Frankfurt som vi gick på igår. För att träffa några av våra leverantörer och några av våra konkurrenter. Och för att få nya idéer. Hängmattevärlden är ganska liten, de flesta känner till varandra på gott och ont.

Jag rekommenderar verkligen till de som vill starta eget eller expandera sin verksamhet att gå på mässorna. Man får alltid nya idéer. Igår bestämde vi tex med ett mattföretag att beställa mattor från dem med dropshipping och de ville sälja våra hängmattor också som vi också erbjuder dropshipping för. Win Win.

www.hamaca.se

Vi pratade också med en av våra leverantörer/konkurrenter, Henry kissade i deras hängstol. *asg*

Nya idéer för alpaca också. Henry och Winston älskade de mjuka kuddarna. Bra reklam för dem!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments