Ahh.. Bali!

Nu har vi varit här i mindre än 24 timmar utan att ha något problem eller irriterande incidenter.  Kan bara konstatera att Bali är som de säger : avslappnande!  Hoppas det består.

För det första är det en stor kontrast att slippa äckliga saker som bajs överallt,  problem med avlopp och vatten och äckliga toaletter och öppna avlopp och den totala bristen på hygien tex som är så genomsyrande i Indien och som vi i Chennai efter att ha gjort en grundlig sökning efter korttidsboenden kände att vi kunde slippa endast genom att bo i en femstjärnig svindyr bubbla som vi egentligen inte har råd med. Om vi inte hade haft jobb här eller barn hade det varit en annan sak och då skulle man kunna stå ut med det om man nu ville bara där.


I Ubud hyr vi ett helt ok rum med två stora sängar,  eget badrum,  delad pool, fungerande wifi,  trädgård och delat kök inkl städning för ca 4700 kr för en månad. Just nu bor bara vi här så vi har huset för oss själva.

Vi hyr två mopeder så att vi kan ta oss in till stan.  Jag har inte orkat utforska än men här ska finnas massor att hitta på och väldigt många utländska egenföretagare med barn.

Det är grönt och inga mygg. Klimatet behagligt. 20 m här ifrån finns ett sushiställe så Winston får äntligen äta sin favoritmat,  och mittemot en mataffär.  Tänk vad enkelt. Tror det här blir bra

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments