Har jag rätt att bry mig hur andra uppfostrar sina barn?

Om du inte har redan har läst mina artiklar “Vem som äger barnet“, och om “icke-aggressionsprincipen” så kan det vara en god idé att läsa dem först.

Barnet har inte valt att komma till världen utan det är föräldrarna som har valt att skaffa barnet. Barnet kan inte ta hand om sig självt, därför har föräldrarna ansvar för att ta hand om sitt barn på ett sätt som gör att det kan klara sig självt när det är fullvuxet. Barnen blir nästa generation vuxna människor som ska leva tillsammans på vår planet, och som i sin tur förmodligen kommer reproducera sig eftersom det är vår naturliga instinkt.  

Vi lever alla tillsammans i denna värld och hur du behandlar och uppfostrar ditt barn kan påverka mitt barn, så vad du gör med ditt barn är min angelägenhet om du bryter mot ickeaggressionsprincipen. Barn som utsätts för både socialt acceptabla och icke-acceptabla former av våld blir faktiskt skadade av det. Jag skulle vilja att du ser på det här videoklippet nedan som förklarar precis varför man bör bry sig om hur andra människor uppfostrar och behandlar sina barn. 


Tycker du att texten var intressant? Dela hemskt gärna med dig av inlägget om du vill berätta för någon annan. Tycker du att något som jag skrev var svårt att förstå eller har synpunkter? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedan så svarar jag.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments