Flyttpackat inför Prag!

Nu har vi besökt svärföräldrarna och vännerna här i Cambridge. Igår åkte jag och maken för att packa ihop det vi vill ha i Prag. Saker som stått i vårt lager som vi egentligen använder för hängmattorna och pashminasjalarna. Saker som vi inte sett på mer än ett år.

Ungefär hälften är barnens saker (tågbanor, lego, kulbanor, pysselsaker, pedagogiskt material, böcker – you name it). Och hälften är saker som vi inte ville göra oss av med som kan få det att kännas hemtrevligt för oss i Prag som kohudsmattan i giraffmönster, lite gardiner, kuddar och min Magimix-mixer och juicemaskin som jag saknat en del. Vi hittade frö-lådan också! Så det kommer nog bli en hel del planterande. Sånt där som man inte kan göra på resande fot och som man faktiskt saknar. Ett tag iallafall 🙂

Det vi vill ha med packas prydligt om..
Vi skickar med pall när vi är framme på plats.

För några dagar sedan firade vi också en födelsedags-Winston som fyllde 6! I England finns ljus med lågor i olika färger..
Snart drar det sig ihop för en ny etapp i vår resa – att ta en roadtrip till mitten av Europa och testa att vara bofasta ett tag i Prag! 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
6 years ago

Läste om er hos Freedom Travel, vilka jag följer, och blev nyfiken. Mycket intressant!
Själv är jag svenksa boende i Wales och skriver om mitt liv här.
Lycka till i Prag! Ha en fin Valborg om ni är i Sverige, här i UK är det ju en vanlig lördag.

Aniika
6 years ago

Läste precis intervjun med er hos Freedomtravel och kommenterade även där. Jättespännande att följa er resa! Hälsar Annika på Resfredag

www.marvelicious.blogg.se

Så spännande, hoppas ni kommer ha en trevlig resa och vistelse! 🙂

Harlan Mueller
4 years ago

Hmm, ganska intressant)