Hängmattor!

Hängmatta
En blivande hängmatte-modell tror jag!

En av våra verksamheter är hängmattor. Jag älskar verkligen att sälja hängmattor. Det är trevligt att förse världen med ett sådant viktigt redskap för avkoppling!

De tradionella sydamerikanska bomulls-hängmattorna tillverkas i Colombia och de är inte gjorda av någon slags bomull som helst – utan de är gjorda av återvunnen bomull som tidigare var kläder som kommer från USA. Bomullsproduktionen förbrukar enorma mängder vatten. Även ekologisk bomull. Så återvunnen bomull är faktiskt snällare mot miljön.


Raya Sunset hängmatta nära sjön till vårt hus i Sverige. Vi var tvungna att sälja huset eftersom hemundervisning är brottsligt där så nu driver vi företaget på resande fot istället.


Dessa vackra hängmattor tillverkas i mina egna designer i en liten produktion i Colombia där många människor har arbetat under en lång tid eftersom de är nöjda med sitt arbete. Vi åker regelbundet till Colombia för att kontrollera att arbetsmiljön och hög kvaliteten upprätthålls. Vi har också en produktion i Indien där våra resehängmattor och ställningar tillverkas. Vi skapade vårt eget varumärke “Hamaca” och började sälja det förra året.

Vi har ett lager i Sverige för vår svenska butik Hamaca och ett i England för vår engelska butiken Hammockheaven från där vi skickar Hängmattor att hela världen. Vi söker återförsäljare så om du är intresserad av detta och vill sälja via en webbshop eller vanlig butik, kontakta oss här . Vi gör det riktigt enkelt för webb-butiker – all data och bilder är redo att ladda upp och du behöver inte ens att hålla lager om du vill då vi kan dropshippa. Vi lever på rekommendationer så om du vill hjälpa oss att hålla vår livsstil där vi kan bo utomlands och hemskola våra barn kan du hjälpa oss på ett mycket enkelt sätt – genom att tipsa vänner och bekanta att handla hos oss på www.hamaca.se

Hur som helst, vi har fått in nya hängmattor som vi behöver fotografera nu här i Prag. Vi vill gärna få lite hjälp från worldschoolers med att vara “modell” i dem – dvs bara koppla av i dem – så att vi får lite nya bilder till hemsidan. Vi ordnar en picknick här i Prag där vi visar upp dem och man får prova på där vi säljer dem efteråt – om du känner någon i Prag som skulle tänkas vilja komma på vår picknick får du gärna tipsa om det! Mer info om detta finns HÄR

De nya hängmattorna kommer att läggas upp på hemsidan inom ett par dagar. Vi levererar fraktfritt följande dag. På hemsidan finns allt i hängmatteväg: 100-tals olika hängmattor, ställningar, rep och krokar, hängstolar, barn-hängmattor osv. Om du vill köpa 2 eller fler får man absolut fråga om man kan få en liten rabatt – maila isåfall och spana gärna in vår rea där vi har upp till 50% rabatt.


Worldschoolers kopplar av i vår trädgård i Prag!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments