Vår sons podcast om Bitcoin

Så vi har nyligen kommit hem från Freedomfest i Stockholm där vår vän Pontus som driver sidan Startusingbitcoin berättade om bitcoin på hans föreläsning. Vi har också bott hos en bitcoin-intresserad familj i Sverige där vi pratat en hel del bitcoin. Igår gick vi och fikade på bitcoin-centrumet Paralelni Polis med en vän och pratade bitcoin igår. Så med lite ny bitcoin-inspiration i bagaget ville sonen göra en podcast om bitcoin innan han skulle sova. Vi brukar läsa godnatt-sagor ju men när barnet vill göra en podcast är det ju bara att ta tillfället i akt och köra på det. Det är ju det som är grejen med unschooling. Så här är sonens tankar och funderingar. Kring Bitcoin. Staten. Bankerna. Och lite annat!

1
Leave a Reply

avatar
1 Kommentarstrådar
0 Svar i tråden
0 Följare
 
Kommentar med mest reaktioner
Mest populära kommentars-tråd
0 Comment authors
Anonym Recent comment authors
  Prenumerera  
nyaste äldsta Mest röstade på
Notify of
Anonym
Gäst
Anonym

Hej, Kan du inte berätta lite mer om Freedomfest? Jag ville så gärna gå, men det kom annat (sjuka barn) ivägen. Ha en fin dag / Anna