Vår sons podcast om Bitcoin

Så vi har nyligen kommit hem från Freedomfest i Stockholm där vår vän Pontus som driver sidan Startusingbitcoin berättade om bitcoin på hans föreläsning. Vi har också bott hos en bitcoin-intresserad familj i Sverige där vi pratat en hel del bitcoin. Igår gick vi och fikade på bitcoin-centrumet Paralelni Polis med en vän och pratade bitcoin igår. Så med lite ny bitcoin-inspiration i bagaget ville sonen göra en podcast om bitcoin innan han skulle sova. Vi brukar läsa godnatt-sagor ju men när barnet vill göra en podcast är det ju bara att ta tillfället i akt och köra på det. Det är ju det som är grejen med unschooling. Så här är sonens tankar och funderingar. Kring Bitcoin. Staten. Bankerna. Och lite annat!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
7 years ago

Hej, Kan du inte berätta lite mer om Freedomfest? Jag ville så gärna gå, men det kom annat (sjuka barn) ivägen. Ha en fin dag / Anna