Life nomadic – Ankor på vift pratar om att resa med bitcoin på Paralelni Polis

Vi träffade Ulrika och Pontus på Bali 2015 och har setts lite här och där sedan dess. De är liksom oss digitala nomader. De blev inbjudna till att hålla föreläsning om sina liv som nomader med fokus på bitcoin. De lämnade Sverige ungefär samtidigt som oss och av ungefär samma anledningar. Vi vet redan om deras berättelse men ni som inte vet, hör här. Och här finns också tillfälle att lära sig lite om ekonomi och bitcoin också. Det är riktigt inspirerande! Ta reda på mer på deras blogg Ankor på viftSome info in English below the video.

In English, information from Pragues bitcoin-center Paralelni Polis:
“Pontus and Ulrika sold all their stuff in 2015 after finishing their PhD’s at the Medical faculty in Linköping Sweden and have since then been travelling the world to meet up with fellow Bitcoiners and libertarians.


At the meetup they will talk about their background, minimalist lifestyle, why the current economic system is something you want to opt out from and why they chose Bitcoin as their primary currency.

Ulrika writes about their travels and lifestyle on their freedom-oriented travel blog ankorpavift.com and Pontus has created the educational websitestartusingbitcoin.com to give people a thorough introduction to Bitcoin. He is also one of the authors of the report “Blockchain – Decentralized Trust” published in 2016 startusingbitcoin.com/blog/blockchain-decentralized-trust-report

Meetup will be held in English and will be streamed in the Facebook event. Entrance fee in BTC or LTC is voluntary and welcome, see below.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments