December-dagar vid Sopots strand och mormors-besök

Sent på kvällen kom vi fram till Sopot efter att ha åkt tåg i nästan 10 timmar. Sopot är min favorit-stad i Polen som halva min familj kommer från. Det är en gammal kurort som har en lång strand och en mysig gågata som kantas med många bra restauranger och caféer. Vi brukar normalt bo hos min mamma men hon hade problem med sin lägenhet så denna gång checkade vi på Novotel som ligger alldeles vid stranden. Hotellet har pool och riktigt bra standard så vi tänkte att vi lika gärna kunde göra det festligt. Poolen här är perfekt för barn. Den är varm och ganska liten. 50 cm djup på den ena sidan och sluttar tills att det blir 2m. 
Stranden här är underbar att gå på. Det gör inget att det är kallt. Sålänge det inte regnar går det utmärkt att ta långa promenader.
Utsikt från rummet över Gdansk-bukten.

Jag har mys-stund med Edward medan pojkarna badar.

Det är en lång promenad in till centrum men det gör inget när det är såhär fint.

De här fiskebåtarna har funnits här sålänge jag kan minnas.

Min snart 99-åriga mormor med sina 3 barnbarnsbarn.

Det är roligt att plocka snäckor.
Jag älskar färgerna i skymningen. Vi går alltid på White Marlin som är en jättetrevlig barnvänlig restaurang vid havet.

Här finns det en modell av Titanic. Det är här Henrys intresse väcktes. Men han säger att modellen har fel flagga och det stämmer.

Vi spenderade ett par fina dagar här med mormor och morbror och sen begav vi oss mot flygplatsen för vår kommande flight söderut.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments