Bitcoin-familje-picknick i Stromovka-parken

Det är kul att det finns tillräckligt många familjer här så att man kan få ihop en bitcoin-picknick. Jag hade bjudit in våra bitcoin-vänner och familjer som var intresserade av bitcoin. Bitcoin har mycket gemensamt med unschooling då unschooling handlar om decentraliserat lärande och bitcoin handlar om decentraliserat värde. Vi packade vagnen full med chokladmuffins och lax-smörgåsar som vi hade förberett på förmiddagen. Picknick-området dekorerades med gula ballonger med bitcoin ₿ på. Det kom 3 svenska familjer plus några svenskar till och tjeckiskan Kristyna samt en brasiliansk/finsk familj som hittade till oss av en slump. Vi var alltså svensktalande till majoriteten förutom 3 personer vilket var extra roligt eftersom det inte brukar vara så.
I bakgrunden syns båten med repet som man drar i för att komma till “ön” i dammen.
Bild tagen av Mikaela. Här ser man exakt hur det är att inte släppa en springande ett-åring med blicken samtidigt som man fixar med kaffe på triangia-köket!
Bitcoin-snack på hög nivå.

Vattnet var lite väl kallt att bada i idag så Edward nöjde sig med att bara hälla med vattenkannan. Nästa vecka ska det bli runt 29 grader igen.
I dammen på andra sidan fanns det jättestora fiskar som såg ut som karpar som man kan se på bilden om man tittar noggrant. Det fanns abborrar också.
Den nyblivna familjen. Man kan se att Edward har varit i farten och spritt ut popcorn överallt på picknick-filten.

Smidigt med att amma var man än befinner sig!
Skojbrottning på gång med 3 busungar.

Vi bestämde oss för att dra vidare på grund av ölsugna vuxna och behov av lite omväxling.
Vozovna-lekplatsen har en restaurang/pub i anslutning så barnen kan springa runt på den stora lekplatsen eller klättra i träden bredvid medan de vuxna tar det lugnt. 
Med undantag för Edward såklart. Här får man turas om vem som ska se till att han inte gör sig illa eller springer bort och vem som ska få sitta vid bordet. 
Stromovka-parken har verkligen fått ett ansiktslyft. Det pågår renovering fortfarande men det finns många vackra delar och det är skönt med grönskan här när man bor så centralt i stan.

Vill du lära dig mer om bitcoin i Prag? Gör ett besök på det unika bitcoin-caféet Paralelni Polis! Vill du veta var den fina parken ligger? Här finns en karta! Kartnålen är placerad i närheten av dammen med båten. Lekplats-pub/restaurangen heter Restaurace Vozovna.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments