Ta en titt på hur worldschooling går till och livet som digital nomad

Visste du att det finns något som heter “Worldschooling”? Ett sätt att lära sig där en helt annan värld öppnas upp – som man inte kan nå genom att sitta i ett klassrum?. Här är vår inspirations-film för att berätta hur livet är som worldschooler och digital nomad. Vad filosofin är bakom detta och hur det funkar rent praktiskt. Hur man kan nå friheten och komma ifrån det svenska skolsystemet.

Hjälp gärna till att sprida idén genom att DELA. Och känn dig välkommen att skriva en kommentar – om du har någon fråga och om det är något du håller med om eller inte håller med om – var isåfall beredd att lägga upp dina argument på ett konstruktivt sätt.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
7 years ago

We want share this experience, we live in Italy near Pompei, we are mum and son 15 years. Where you going in your next trip ?