Om man ska leva platsoberoende som digital nomad behöver man en inkomst eller sparat kapital. Att man lever på resande fot innebär inte alls att man inte behöver jobba. Det behöver man alltid och man har 100% ansvar för sin inkomst så det gäller att se till att man löser det på ett bra sätt. Vi har outsourcat mycket i vårt företag så att vi skulle kunna bli platsoberoende. Du kan läsa om hur vi har gjort och få tips på hur man kan göra i min artikel “Hur man blir en digital nomad”

Både jag och min man har rest mycket och är passionerade att hjälpa till att förbättra världen och motverka fattigdom. Vi har upplevt mycket och funderat och kommit fram till att det allra bästa sättet är arbete snarare än bistånd. Därför har jag lagt ner min tidigare dröm att jobba med att rädda världen genom organisationer och “utbildning” av den fattiga världen. Det visade sig vara helt tvärtom. Min personliga erfarenhet är att kapitalism motverkar fattigdom.

Vi vill vara med i kampen så vi fokuserar på länder som står oss nära. Exempelvis Nepal som är ett av världens fattiga länder. Genom att göra affärer med människor i Nepal får de möjlighet till arbete. Det känns bra att ha upplevt effekten av detta personligen. Verksamheten började 2001 i Storbritannien med att min man hade en låda med pashminasjalar under sängen i sitt föräldrahem i som han sålde på nätet och har växt till ett företag som kan tillhandahålla 100-tals jobb där personerna som arbetar trivs. Vi är båda självlärda och kreativa personer som har designat och utformat alla produkter.

Vi säljer hängmattorpashminasjalar och cashmere och mattor sedan 2001 som vi designar och producerar i bland annat Nepal, Indien och Colombia. Vi har dels försäljning via nätbutikerna och dels genom att producera åt andra företag. Vi tillverkar cashmereplagg åt butiker – som exempelvis Caroline Charles i Harrods i London och har tillverkat en stor matta som är knuten efter ett fotografi på en flygplats åt en flygplats. Vi är flexibla och kan ordna med det mesta. Vårt företag drivs från och är registrerat i Storbritannien.

Våra webb-butiker

 

 

Hamaca.se hittar du hängmattor, ställningar och allt hör till som är producerade i Colombia och Indien. Leveransen är gratis och tar enbart 1-2 dagar. Vi förser även butiker och företag. Kontakta oss om du vill veta mer.

Vill du hjälpa oss att synas mer? Gilla oss på Facebook!

 

HängmattaMypashmina.se hittar du vackra och mjuka plagg i det lyxiga materialet cashmere som är tillverkade i vår egen produktion i Nepal. Vill du sälja våra produkter? Kontakta oss för mer information.

Vill du hjälpa oss att synas mer? Gilla oss på Facebook!

pashminasjalar

Mattor-online.se hittar du fantasifulla mattor i naturmaterial som är designade av oss och producerade i Indien, Grekland, Argentina, Sverige och Polen. Om du vill sälja produkterna så förser vi företag och butiker också. 

Vill du hjälpa oss att synas mer? Gilla oss på Facebook!

matta

Vi har samma uppsättning butiker i Storbritannien 
www.mypashmina.co.uk 
www.hammockheaven.co.uk
www.therealrugcompany.co.uk

 

Texter om våra produkter

0 0 vote
Article Rating
Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments