I detta stycke berättar vi om våra erfarenheter men först vill jag kort förklara vad det handlar om:

Vad är en digitalnomadfamilj?

En digital nomad är en person som kan försörja sig var som helst i världen sålänge det finns en internetuppkoppling. Fenomenet digital nomad är ganska nytt. Det är många unga personer som vågar sig på denna spännande livsstil där du tar eget ansvar för din försörjning men också får friheten att befinna sig var som helst. En digitalnomadfamilj är en hel enhet där 1 eller 2 föräldrar försörjer sig och där hela familjen är med på resan. Barn som får växa upp i digitala nomad-familjer har otroliga möjligheter att bekanta sig med hela världen och lära sig av den. Ofta praktiserar också worldschooling.

Vem kan bli en digital nomad?

Vemsomhelst kan bli en digital nomad. Det är enbart kreativiteten och företagsamheten som sätter gränser. Man behöver inte ha någon speciell utbildning. Livet som en digitalnomadfamilj är som unschooling med hela familjen. Ofta lär sig familjen tillsammans eller så får föräldern som försörjer lära sig skills för att kunna få en inkomst. Läs mer här om hur man blir en digital nomad.

Hur är livet som en digitalnomadfamilj?

I artiklarna nedan kan du läsa om hur det är att leva som en digitalnomadfamilj. Det är både magpirrande och inspirerande. Det krävs lite mer meckande än det normala ekorrhjulslivet men generellt sett väger fördelarna mer än nackdelarna.

digitalnomadfamilj
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments