Jag får ofta frågan: Hur gör ni för att kunna ha råd att resa? För mig är detta en märkligt formulerad fråga eftersom Sverige är ett så pass dyrt land att leva i med dess skyhöga skatter och alla kostnader som beror på det. Vi känner att vi har så mycket mer att leva på sedan vi har lämnat Sverige. Det räcker att en av oss jobbar så att den andra kan vara med barnen.

Det är ingen omöjlighet att flytta ifrån Sverige och kunna göra såhär. Man måste bara klura ut ett sätt som man kan bidra till världen på så att man kan försörja sig. Vi är egenföretagare. Vi driver vårt företag ifrån Storbritannien som är ett land som är bra för småföretagare och där unschooling dessutom är fullt lagligt.

Vår inkomst är genom våra webb-butiker som vi kan driva tack vare att folk rekommenderar oss. Det är av yttersta vikt att vi förser våra kunder med produkter i toppkvalité och tillhandager perfekt service för att kunna klara oss då vi är småföretagare och slåss om kunderna med de stora jättarna. För småföretagare gäller andra regler än för storföretagare som säkrar sin tillväxt genom regleringar i samarbete med regeringarna. Vi måste alltid göra vårt bästa och se till att våra hemsidor är på topp. 

 
Jag tycker om att vara egenföretagare och möjliggöra att lokalbefolkningen i länderna där vi producerar våra varor får 100-tals jobbtillfällen tack vare att kunder handlar hos oss. Jag är humanekolog i grunden så att motverka fattigdom och miljöförstöring är en hjärtefråga för mig.
 
Våra verksamheter är utformade med detta i åtanke.
 
Arbetet tar aldrig slut. Vi kommer inte kunna vara lediga och “gå på semester” som folk gör i Sverige trots att vi har markservicen ordnad. Vi har från att vara fastkedjade i kontoret i Sverige frigjort oss så att vi har anlitat vänner och bekanta som sköter packning, returer, kundservice och annat som håller en på plats. Det andra arbetet som vi kan utföra varsomhelst utför vi varsomhelst så länge det finns en bra internetuppkoppling.
 
Arbetet kan utföras närsomhelst och av vemsomhelst av oss. Min man jobbar ungefär 90% och jag de andra 10%en nu när vi har 3 barn och det mesta är tekniskt arbete med hemsidorna. Ingen vet säkert om framtiden men i takt med det yngsta barnet blir mindre mammigt kommer vi nog snart att kunna byta av mer med varandra. 

Våra hemsidor:

www.hamaca.se – här kan man köpa hängmattor, hängstolar, ställningar, upphängning och allt som hör till.

www.mypashmina.se – här kan man köpa otroligt mjuka och vackra pashminasjalar och plagg i cashmere.

www.mattor-online.se – här kan man köpa fantasifulla vackra mattor i naturliga material. 

Vill du visa extra stöd? Så här kan du göra!

– Jag blir otroligt tacksam för att du delar med dig av bloggen till dina vänner och din familj så att den kan växa till sig.

– Jag blir väldigt glad om du tipsar om våra butiker eller om du handlar hos oss om du faktiskt skulle behöva någon av de produkter som vi säljer. För att visa vår tacksamhet vill vi gärna dela med oss av en rabattkod på 10%. Du kan skriva “denandraresan” i rabattkodsfönstret.

– Om du har en hemsida är du välkommen att länka till oss.

– Om du har Facebook är du välkommen att gilla våra facebook-sidor: Mypashmina –  Mattor-onlineHamaca

Vill du tjäna pengar på att sälja våra produkter? Såhär kan du göra!

– Om du driver en webb-butik/butik eller behöver köpa in en större mängd av några av de produkter vi säljer är du välkommen att höra av dig. Vi tillverkar exempelvis kollektioner i Cashmere åt exempelvis exklusiva butiker i London och har försett företag med personalpresenter med loggor på. Vi kan göra det mesta. Om du har en webb-butik och inte vill ta några kapital-risker kan du enkelt sälja våra befintliga sortiment med vår dropshipping-lösning. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments