Familjevänligt boende i Prag erbjudes

Maniny sovrum barn Prag
Den nyrenoverade fräscha lägenheten “Maniny” med två stora sovrum.
 

Vi har två lägenheter till uthyrning för kortvarig eller långvarig vistelse i Holesovice, som är ett bra område i Prag 10-15 minuter från centrum. Närheten till mängden aktiviteter och spännande saker att hitta på gör att du kommer trivas riktigt bra. Kolla in vår stora familje-guide för Holesovice här. Kolla vår matguide för Holesovice här. Se aktuella priser och tillgänglighet för Maniny och Brewery apartment. “Maniny” är till för worldschoolers och våra vänner. Den heter så eftersom den ligger intill spårvagshållplatsen med samma namn, Vi bor i närheten i Brewery apartment som vi hyr ut när vi reser längre perioder (minst 2 månader). Brewery apartment har fått det namnet eftersom den ligger nära det gamla stadsbryggeriet. (Som förövrigt är en fantastisk restaurang där barnen kan springa runt på torget bakom medan man har det trevligt på uteserveringen)

Båda lägenheterna är inredda med worldschooling och barn i åtanke (att lära sig genom att resa) . Vi har levt som digitala nomader sedan 2015 och har då främst nyttjat boenden i Airbnb-stil och hotell. Vi har lärt oss något från varje vistelse och applicerat det när vi har designat dessa två lägenheter. De är helt nyrenoverade och i den ena har vi till och med gjort en tunnel till barnen. Du kommer att hitta saker som du verkligen saknar som en resande familj såsom ett ordentligt fullt utrustat kök, leksaker, hängmattor eller hängstolar och riktigt snabbt internet. (200mb/s)

Lägenheten som vi kallar “Maniny” är alltid tillgänglig för uthyrning. Den kallas Maniny för den ligger alldeles vid spårvagnshållplatsen Maniny. Den är 85m2 stor och har två stora sovrum med plats att sova bekvämt för 4 vuxna (+ upp till 4 barn till). Den finns upplagd på Airbnb till samma pris. Om du föredrar Airbnb kan du boka på länken nedan. Om du inte har ett Airbnb-konto kan du ta del av rabatten som man får vid sidan om bokningslänken längst ner på sidan.

Prag är en idealisk stad att spendera tid i oavsett årstid. Under det varma halvåret kommer fler worldschoolers hit kortare perioder men det finns mer eller mindre fasta worldschoolers att umgås med året runt. Sommaren är längre här än i Sverige. Utebaden öppnar första maj och stänger i slutet av september. Det är svenskt sommarväder från April ungefär. Under sommaren finns det mycket att hitta på som sommarläger, utflykter, tornering och olika festivaler. Under vintern kan ni åka skridskor och skidor. Året runt finns ett överflöd av aktiviteter att ta del av. 

På vår nya sida www.familyapartmentprague.com erbjuder vi möjligheten att boka privat utan mellanhänder. En extra rabatt ges vid betalning i Bitcoin. Nedan ser du hur det stora sovrummet ser ut. Maniny är ett bekvämt boende som passar längre och kortare vistelser. Det är idealiskt om man flyttar från Sverige för att hemskola och vill ha någonstans att landa innan man hittar ett permanent boende. Hör gärna av dig om du vill få referenser.

Maniny sovrum prag lägenhet
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments