Vad är en digital nomad-familj?

digital nomad familj ubud

En digital nomad är en person som kan jobba varsomhelst i världen tack vare internet. Sålänge man har en dator och uppkoppling är man fri att befinna sig varsomhelst. Det största huvudbryet är oftasts en fungerande internetuppkoppling. En digital nomad kan försörja sig på olika sätt. Man kanske har ett jobb där man kan jobba på distans, är egenföretagare. frilansar eller kan leva tack vare passiva inkomster. 

Vanliga yrken bland digitala nomader är till exempel programmering, marknadsföring och översättning. Passiv inkomst kan man bland annat få tack vare att vara en affiliate. Då får man en viss procent av försäljningen när man till exempel har bloggat om en produkt och en person klickar på länken och köper. 

En digital nomad-familj kan bestå av 1 eller 2 föräldrar som arbetar på distans. Familjen bor på ett fast ställe i ett främmande land eller växlar mellan olika länder mer eller mindre ofta. Digitala nomad-familjer bor på olika sätt. Man kan bo på hotell/Airbnb/vanliga boenden eller i till exempel en husbil.  Det är vanligt med worldschooling bland digitala nomad-familjer och att en av föräldrarna jobbar så att den andra kan ta hand om barnen.

Vi försörjer oss genom att driva 3 webb-butiker på distans. Företaget är registrerat i Storbritannien som är fördelaktigt för småföretagare. Du kan klicka in dig på våra sidor nedan. Vi säljer i webb-butikerna och tillverkar åt företag. Vi söker alltid samarbete så om du vill sälja våra produkter eller har något annat förslag är du välkommen att kontakta oss.

 

Mypashmina.se

Vi erbjuder handgjorda sjalar och plagg i cashmere och silke från Nepal.

 

Hamaca.se

Här hittar du handvävda hängmattor och hängstolar mestadels från Colombia och El Salvador.

 

Mattor-online.se

Vi säljer mattor i våra egna designer. Allt i naturmaterial och handgjort.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments