En väldigt seg dag två i Hannover

Hannover
Vi bor fortfarande på det här pensionatet som verkar vara ett pensionerat gruppboende för alkisar /narkomaner. Högst upp i ett trapphus med deprimerande billig inredning och grå himmel utanför. Tyskarna är också sparsamma med värmen tydligen så man får ta varma duschar och kura ihop under täcket för att hålla sig varm i början.

Det är råkallt ute, en sån kyla som kryper innanför skinnet nästan. Som påminner om att Europa gör sig bäst på sommaren.
Som gör att staden bäst utforskas från någon av de många spårvagnar som finns här.

Den enda uppgiften idag var att hitta en tvättomat och tvätta kläder eftersom vi inte hade ett enda par rena strumpor och kalsonger kvar (reser lätt). Paul hittade en som var en kombinerad tvättomat med café och pub inuti, där vi åt vår frukost medan vi väntade på att tvätten skulle bli klar.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments