Idag har vi en glad födelsedagspojke

Tänk att i hela 5 år har jag fått vara mamma till min underbara son. Vi firade med regnbågstårta till frukost och en tripp till Ubuds lekland “Kidsworld”. Innan övningskörde jag på scootern eftersom jag inte åkt på någon sådan förut.  Efter några turer själva åkte vi med varsitt barn.  Jag band fast Henry med en pashminasjal. Henry somnade faktiskt medan jag körde. Det var ganska läskigt att åka eftersom vägarna är smala,  det finns många håligheter i dem,  mycket trafik och mycket folk men jag måste nog vänja mig vid det.


Scooter är det man tar sig runt på på Bali. Bil är svårt för vägarna är så smala. Gå är för långt och vanlig cykel tror jag inte skulle gå för det är för mycket trafik för barnen. Det kostar ca 30 kr i dygnshyra vilket är väl värt det. Kidsworld har ett jättestort inomhus med mest stora hoppborgar i olika former.  Det finns också ett vattenlekland.  Det ösregnade så där tropiskt mycket.

Vi avslutade dagen med sushi och glass.  Nu har jag tre nöjda pojkar som slumrar bredvid.  Vi får se vad för skoj morgondagen har att bjuda på.  Godnatt!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments