6 länder på en vecka

Efter Frankfurt åkte vi västerut mot England, åt frukost i Tyskland, lunch i Holland, en kopp te hos en gammal vän i Belgien och middag i Lille i Frankrike.

Vi hittade det här coola Airbnb stället
https://airbnb.com/rooms/2603058?s=8

Dagen därpå tog vi båten. Frankrike var råkallt och trist så det var skönt att komma hem till våra goda vänner, som har två pojkar som är lite äldre än våra, som älskar att leka med varann. Nästan en hel vecka i gott sällskap. Sen bestämde vi oss för nästa steg på denna resa, och det var att komma till Indien på något billigt sätt. Vi befinner oss nu i Bukarest i ett penthouse med utsikt över mitt i stan. Efter en någorlunda skakig flygning. Vårt värsta bekymmer är vad vi ska göra med den ensamma treåringen som lekte utanför dörren på natten, vars föräldrar satt i en bil en bit bort och injicerar heroin. Alternativen: a) ta hand om honom med risk att bli straffad för kidnappning b) ringa polisen med risk för att de inte gör något och att pojken kanske blir straffad av sina föräldrar för det. Eller c) ingenting. Det är hjärtskärande men vad ska man göra, vilken uppfuckad värld vi lever i..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments