Att jobba med barn i Prag när personalen har semester

Det är juli och högsäsong för försäljning av våra hängmattor. Och som alltid när det är juli får vi pussla lite grann inom verksamheten eftersom kunderna har ledigt och självklart ska ha hängmattor till ledigheten, samtidigt som vår personal Stuart också har ledigt (eftersom deras dagis alltid är stängt i juli) så vi som äger www.hamaca.se (alltså jag och min man) som har hand om kundservice samtidigt som vi gör våra andra jobb, worldschoolar barnen som är 4 och 6, och samtidigt som jag gärna skulle vilja hinna blogga lite mer, nätverka mer och fundera på nya idéer så det får bli som det blir helt enkelt. I samma veva som vi är mellan två flyttar och skriver kontrakt för den nya lägenheten så vi måste hinna med tjeckisk formalia däremellan också!

Som det har sett ut den här veckan har pojkarna gått på fotbollsläger i Prag halva dagarna. Då har vi kunnat jobba och svara på telefon i cafeet alldeles vid fotbollsskolan. Vi kör på så som vi brukar som digitala nomader fast lite extra nu de kommande veckorna.

På eftermiddagarna har jag haft barnen och har inte kunnat ta alla samtal direkt men ringer alltid tillbaka om någon lämnat ett meddelande. Mail och livechatten svarar vi dock nästan alltid direkt på eftersom det nästan alltid är minst en av oss som sitter framför datorn, ofta till sent på kvällen. Ordrarna skickas ut som vanligt från lagret i Skurup och DHL levererar. Vi har ju redan fixat så som jag har skrivit om i artikeln “Hur man blir digital nomad” så det är inte jättestor skillnad för oss förutom att vi egentligen skulle behöva klona en av oss de här veckorna 🙂

Från 1/8 är Stuart tillbaka och då kommer vår kundservice att vara som vanligt och vi kommer ha tid med att vara “som vanligt” eller ja det som är vanligt för oss i allafall! Hoppas alla som är lediga har en skön semester. Ha det bra i hängmattan!

Barnen spelar och föräldrarna jobbar med utsikt över fotbollsplanen.

Min tjusiga arbetsplats på förmiddagarna den här veckan. 🙂
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
7 years ago

Jag kommer ihåg Bali förra året då ni hade samma situation! Kämpa på 🙂