Missa inte årets bitcoin-händelse i Prag!

Är du intresserade av alternativa lösningar för ett decentraliserat samhälle? Vill bli inspirerad av drygt 40 olika talare från olika länder? Vill lära dig om bitcoin, och höra en person som har rest jorden runt och bara betalat med bitcoin berätta om hur han gjort? Se drone-uppvisningar, spela VR-spel och träffa massor med likasinnade? Gillar du teknik och programmering? Gör blockkedjan dig kåt? Då ska du komma till Paralelni Polis den 30:e sept – 2:a okt. Föreläsningarna kommer hållas samtidigt på 3 våningar i detta faschinerande bitcoin-paradis och det kommer finnas massvis med inspiration!

Köp biljetter här.
0 0 vote
Article Rating
Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x